Galerie projektu

Revitalizace vybraných ploch ZŠ Hustopeče

Návrh upravuje předprostor u hlavního vstupu formou trvalkových záhonů. Reprezentační část volně přechází do formace s loukou, traviny kolem tělocvičny jsou dynamickým prvkem návrhu, protože traviny pohybující se ve větru vnáší do kompozice život.
Na rohu ulic Komenského a Tábory, v blízkosti budovy nižšího stupně, je navržen zeleninový záhon určený pro každoroční obnovu.
V centrálním prostoru u vchodu do školy je soustředěno těžiště návrhu. Kruhová venkovní učebna, popřípadě prostor pro odpočinek pod korunami stromů. Na kruhovou učebnu navazuje bylinkový záhon a u budovy záhon z keřů s jedlými plody. Podél tohoto záhonu je navržen pás s lavicemi.
Před jídelnou se opakuje motiv s kvetoucí loukou, v níž jsou rozmístěny lavice vhodné na odpolední svačinku.
Aby prostory získal intimitu je směrem od cesty navržen 1,5 m vysoký stříhaný živý plot.

  • Stav projektu: před realizaci

Naše projekty

{{project.title}}

{{project.location}}

Nahrávam

Přehled všech projektů


Kontaktujte nás

V případě, že máte dotazy, potřebujete konzultovat svůj záměr, nebo chcete usměrnit svou představu, neváhejte se na nás obrátit. Jsme připraveni se s Vámi podelit o naše nápady a zkušenosti. Anebo nám napište jen tak.

Napište nám