Galerie projektu

Soutěžní návrh Ceny Petra Parléře 2013

Centrum Police nad Metují je jako dům tvořen více pokoji, jejichž úloha je jasně dána, no postupem času se pozapomnělo, k čemu slouží. Obě náměstí, Kostelní ulice, ale i předprostor mlýnu dobře věděli, čím chtějí být. Našim úkolem bylo porozumět jejich řeči a dát jí volný průběh. Namísto toho, abychom vytvářeli místa nové, nacházeli jsme ty staré a citlivě jim vdechli nový život. Místa, která dlouhé období mlčeli, najednou promluvili…

  • Stav projektu: ve fázi studie

Naše projekty

{{project.title}}

{{project.location}}

Nahrávam

Přehled všech projektů


Kontaktujte nás

V případě, že máte dotazy, potřebujete konzultovat svůj záměr, nebo chcete usměrnit svou představu, neváhejte se na nás obrátit. Jsme připraveni se s Vámi podelit o naše nápady a zkušenosti. Anebo nám napište jen tak.

Napište nám